Şık Ve Rahat Lohusa Pijaması Modellerinde Neler Var

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa dönemi annenin hem fiziksel hem de ruhsal olarak zorluk yaşayabileceği önemli bir dönemdir. Özellikle vücudun hassas yapısı ve hormonal değişiklikler, mutlaka konforlu süreçle bu dönemin atlatılmasına dikkat çekmektedir. O yüzden tercih edilecek giyim çeşitleri öncelikle rahatlık sağlamalı ve ayrıca görsel açıdan şık bir görüntü oluşturmalıdır.

  Günün büyük bir çoğunluğunda kullanılan lohusa pijaması modelleri ise bunu tüm olanaklarıyla sağlıyor. Etkileyici tasarımlarla geniş bir yelpaze oluşturan modeller, ayrıca annenin bu dönemde ihtiyaç duyduğu tüm rahatlığı özel kumaş yapısıyla sunmaktadır.

  Kaliteli Kumaş Yapısıyla Lohusa Pijaması Modelleri

  Etkileyici tasarımlar ile günümüzde öne çıkan lohusa pijaması, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Özellikle pamuklu kumaş yapısı cilde yumuşacık bir dokunuş etkisi sağlıyor. Hafifliği, terleme yaratmaması ve sıkma oluşturmaması gibi olanaklar günün rahatça geçmesine imkan tanıyor. Tabii hafif kumaş yapısı yine gün içerisinde zorlanmadan, yormadan rahat bir dönem yaşanmasına fırsat vermektedir. Lohusalık dönemindeki sıkıntıların iyi bilinmesi üzerinden hazırlanan pijama modelleri, vücuttaki büyük değişimlere uyum sağlayacak yapıda hazırlanıyor.

  Şık Tasarımlarla Lohusa Pijamaları

  Sağladığı fiziksel özelliklerin yanı sıra lohusa pijaması modelleri görsel açıdan da etkileyici tasarımlar vadediyor. Özellikle geniş renk yelpazesi mavi, beyaz pudra, ekru ve pembe gibi birçok değişik renk üzerinden seçim şansı tanımaktadır. Arzu ettiğiniz renkleri baz alarak isteklerinize uygun, değişik desen aksesuarlarla hazırlanmış lohusa pijamaları arasından tercih gerçekleştirebilirsiniz.

 - Özel lohusa pijama takımları,

 - Güpür dantel yaka lohusa pijama çeşitleri,

 - Emzirme özellikli hamile pijama takımları,

 - Omuzları taşlı dantel detaylı seçenekler,

 - Çiçekli ve önden düğmeli lohusa pijamaları,

 Bu gibi daha pek çok değişik model yapısı altında, beklentilerinizi karşılayacak ve ihtiyaçlarımızı gidrecek tasarımlara sahip olabilirsiniz.

  Rahat ve Kullanışlı Yapısıyla Lohusa Pijama Çeşitleri

  Özellikle lohusa döneminde anne kadar bebeğin sağlığı da düşünülerek lohusa pijamalarının tasarımı ele alınmaktadır. En çok dikkat edilmesi gereken kısım bebeği nasıl emzirileceğidir. Bu konuda kullanışlı ve rahat bir yapı altında ele alınan pijama çeşitleri, lohusa döneminde bebeklerin rahatlıkla emzirilmesine imkan tanıyor. Üstelik değişik beden ve boy ölçülerine uygun şekilde ele alınacak tasarımlar arasından geniş yelpazede seçim yapılabilir. Böylece günü çok daha rahat ve konforlu geçirebilir; lohusa dönemini bebeğinizle beraber güvenli şekilde atlatabilirsiniz.

  En Şık Model Yapılarıyla Lohusa Pijamaları

  Lohusa döneminde annenin sağlığı kadar onun mutluluğu çok önemlidir. Bu mutluluğu en iyi şekilde sağlayabilmek içinse şık modern tasarımlarıyla pijama modelleri bulunuyor. Harika desen ve aksesuarlar eşliğinde geniş renk yelpazesi, etkileyici ve şık giyim parçaları oluşturmaktadır. Farklı renkler üzerinden uyumlu parçaları tercih edebilir; yakalayacağınız şık görüntü eşliğinde misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz. Ayrıca vücut sıcaklığının dengede tutma kalitesi sayesinde, lohusa döneminde meydana gelebilecek olası hastalıklara karşı etkili bir önlem alabilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Şubat 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR